02-12-03

White Christmas

Naam: White Christmas
Informatie: Een heel eenvoudig kerstmisdesigntje dat er nogal ijzig uitziet door het blauw en de tinten van grijs. De foto heb ik zelf gemaakt (het voordeel van in IJsland leven, je krijgt gemiddeld eenmaal per week een lading sneeuw :D). Het is ook het eerste design dat wilt werken. Yay!
Preview: Je kijkt er naar ;)
Download:  Download
Hoe? Je weet niet bepaald hoe je dit design op je blog moet zetten? Geen probleem. Ik heb een 'handleiding' geschreven. Als er toch nog problemen zijn, laat maar een reactie achter of email me. Je kan deze handleiding hier

13:12 Gepost door kuusou | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Knap design! Maar je zou toch de 'commentheader', 'comment' en 'commentfooter' blokken nog eens moeten aanpassen: die bepalen namelijk de lay-out van de comments...

Gepost door: Maarten Schenk | 02-12-03

:-)) Hahaaa, de Meester zelve met een oog voor kwaliteit ;-)) Inderdaad Maarten, wat Kuusou hier doet is heel mooi, en dat is zacht uitgedrukt!

Alleen blijken haar permalinks te verdwijnen (misschien bewust gedaan?), maar dat heb ik haar al gezegd op haar ander blogje.

Nog iets: kijk is naar de URL onder jouw comment: er staat een keer "http://" te veel. Ik weet niet of het komt door het wijzigen vh design maar ik heb net hetzelfde voor ... bizar.

Groetjes!

Gepost door: Flex Flint | 04-12-03

Bug Dat is een bug die bij ons zit... ik weet ook waar het aan ligt. Net een bug report ingediend ;-)

Gepost door: Maarten Schenk | 04-12-03

Permalinks Fieuw, dat was een moeilijke bevalling: je kan de permalinks onderaan de posts krijgen, maar je moet opletten dat je nog naar de bovenkant van de post verwijst.

Het komt er op aan van de term "{OPENPOST_PERMALINK}" op de juiste plaats te zetten, anders krijg je de post niet te zien.

Ik heb er lang op gezocht ("blows cool air on fingers"), misschien kan er iemand iets mee doen.

Gepost door: Flex Flint | 05-12-03

De commentaren zijn gesloten.